top of page
Aurélie Reuse, huwelijksregisseur, goedlachse dertiger en zonnige levensgenieter

Over Aurélie

Hoi! Mijn naam is Aurélie Reuse. Huwelijksregisseur, goedlachse dertiger en zonnige levensgenieter. Wat ik als huwelijksregisseur (of ceremoniemeester) op jullie trouwdag kan betekenen kun je hier lezen, maar op deze pagina vertel ik je graag iets meer over mezelf.


Waarom? Omdat ik weet hoe persoonlijk je trouwdag is. Het is jullie dag, een prachtig moment dat je wil delen met de mensen die je graag ziet. Daarom is het heel belangrijk dat het tussen ons klikt en dat jullie je op je gemak voelen bij mij. Dus misschien denk je na het lezen van deze pagina wel: hé, die Aurélie, die past echt he-le-maal bij ons! 

Ik studeerde journalistiek en eventmanagement en werkte daarna in de culturele sector. Als booking agent begeleidde ik tal van artiesten tijdens hun optredens en zorgde ik ervoor dat de planning nauwgezet werd opgevolgd, iedereen op tijd op het podium stond en niets aan catering ontbrak. De professionele ervaring, maar ook de persoonlijke vaardigheden die ik toen opdeed stopte ik met een extra vleugje warmte en een frisse kijk op trouwen in Auréliefde. Hoewel ik dol ben op een traditioneel sprookjeshuwelijk, sta ik meer dan wie dan ook open voor een trouwdag die verloopt op jullie manier. Hoe zot, creatief of grensverleggend die ook mag zijn. 


Tijdens mijn studie journalistiek viel mijn liefde voor huwelijken al op door de steeds hoger wordende stapel bruidsmagazines die ik verzamelde en de vele blogs over trouwen die ik volgde. Ook nu nog blijf ik graag op de hoogte van trends, leuke inspiratie en nieuwe inzichten over huwelijksfeesten. Ik babbel graag met anderen uit de sector om ideeën uit te wisselen en om mijn blik op het trouwlandschap te verbreden - van cateraars tot muzikanten, fotografen, make-up artiesten en mede-ceremoniemeesters. De inspiratie die ik vind deel ik op mijn Instagram en Facebook, een beetje mijn moodboard vol toffe ideeën en must-haves voor jouw trouwfeest.

In mijn vrije tijd ga ik uitwaaien langs de zee of zing ik luidkeels mee met de laatste Nederlandstalige hits. Ik houd van warme zomeravonden met een goed glas zoete witte wijn, maar ook van knusse winteravonden met een romantische film en een heerlijke warme chocomelk. Een zoetebek, ik? Neu … Vrienden en familie zijn voor mij ontzettend belangrijk en ik kan ongeremd genieten van de kleinste gelukskes die dagelijks op mijn pad komen piepen.

Zeg ja

Helemaal overtuigd dat je een huwelijksregisseur nodig hebt en wil je een eerste, gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij vastleggen? Prik nu een datum voor een eerste babbel.

Heb je nog prangende vragen die je eerst via mail of telefoon wil overleggen? Vuur ze maar op me af! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Aurélie_fotoshoot_web_resolutie-49.jpg
bottom of page