top of page

Trouwen met een huwelijksregisseur of ceremoniemeester

Kort gezegd: als je trouwt met mij als huwelijksregisseur staat stress niet op de planning. Althans niet voor jullie en de gasten. Want jullie moeten genieten. Als huwelijksregisseur ben ik het aanspreekpunt voor de leveranciers, de persoon die de timing in de gaten houdt en de problemenoplosser bij alles wat er maar kan misgaan. Want ja: er zijn wel eens brandjes te blussen op een huwelijksfeest. Plots is de cava op, laat de photobooth het afweten of zijn de toiletten stuk. Dat alles kan gebeuren, maar mijn missie als huwelijksregisseur is dat jij daar tussen de bubbels en de bruidstaart hélemaal niets van merkt!

Trouwfoto's Sarah & Tom-480.jpg

Wat doe ik als huwelijksregisseur dan zoal op een trouwdag? Denk maar aan:

De timing in de gaten houden zodat alles vlot en zonder zorgen verloopt

Het aanspreekpunt vormen voor leveranciers, van de cateraar tot de fotograaf en de DJ

Een luisterend oor bieden voor het bruidspaar en alle gasten

Alle verplaatsingen in goede banen leiden - van het burgerlijk huwelijk op het gemeentehuis tot de ceremonie en de feestzaal

De gasten met zorg en aandacht ontvangen

Crisismanagement, ook wel gekend als brandjes blussen

Verrassingen van jouw gasten inplannen in het schema van de dag

Alle cadeaus en de enveloppendoos veilig opbergen

Is een huwelijksregisseur hetzelfde als een weddingplanner?

Nee. Een weddingplanner is een eventplanner die jouw huwelijksfeest van begin tot einde plant en helpt bij alle details. Van de locatie en de sierbloemen op tafel tot de bruidstaart en zelfs jullie outfits. Als huwelijksregisseur geef ik ook mijn tips en ondersteuning voor de voorbereidingen, maar schakel je mij vooral in om de huwelijksdag zelf in goede banen te leiden.

Trouwfoto's Sarah & Tom-721.jpg

Auréliefde als huwelijksregisseur

Ik vind het ongelooflijk belangrijk dat de klik er is van beide kanten. Jullie moeten je goed voelen bij mij, mij vertrouwen en echt het gevoel krijgen dat die trouwstress nergens voor nodig is. Lees gerust wat meer over mij op deze pagina. Overtuigd? Plan dan een eerste kennismakingsgesprek in, dat is gratis en vrijblijvend.

Ga je met mij als huwelijksregisseur in zee? Verwacht je dan aan een heerlijk persoonlijke aanpak, gezellige babbels en vooral iemand op wie jullie kunnen rekenen. Maar ook aan:

Twee voorafgaande gesprekken waarbij we gezellig kletsen, ik alle zorgen van de baan veeg maar vooral ook tal van tips aanbied zodat jullie niets over het hoofd zien bij de voorbereiding van jullie trouwfeest. Aan het tweede gesprek is ook een locatiebezoek gekoppeld, want het is voor mij van groot belang dat ik voeling krijg met dé plek.

24/7 ondersteuning via telefoon of mail tijdens de hele voorbereiding van jullie trouwdag. Een vraag waar je geen antwoord op vindt? Wakker geschoten van een bezorgdheid die je maar niet van je af kan schudden? Of twijfels over een bepaalde leverancier? Geen zorgen, ik help jullie met véél goesting verder.

Een gedetailleerd draaiboek van de trouwdag. Zo is iedereen op de hoogte van de timing, locaties en afspraken, maar weten jullie ook wat je te wachten staat.

Volledige coördinatie op de dag zelf. Het aantal uren hiervoor bespreken we samen. Wil je mij er enkel bij voor de ceremonie tot aan het avondfeest? Of liever ook met het avondfeest erbij? Misschien is jouw trouwfeest wel verspreid over verschillende momenten en heb je voor het ene onderdeel meer coördinatie nodig dan voor het andere? Alles is mogelijk en ik sta graag voor jullie paraat.

Een samenwerking met mij als huwelijksregisseur start vanaf 1200 euro, exclusief verplaatsingskosten. Dit bedrag is vrij van btw. 

Zeg ja

Helemaal overtuigd dat je een huwelijksregisseur nodig hebt en wil je een eerste, gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij vastleggen? Prik nu een datum voor een eerste babbel.

Heb je nog prangende vragen die je eerst via mail of telefoon wil overleggen? Vuur ze maar op me af! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Aurélie_fotoshoot_web_resolutie-49.jpg
bottom of page